A cégünk három jó barát társulásából jött létre, akik nem mellesleg a zene, és a természetes, ember közeli, zenei hangzás megszállottjai. Mikovity Zoltán, elektrosztatikus hangfalak, és elektrosztatikus fejhallgatók fejlesztését vezeti. Paksi Csaba, a lemezjátszók, és hangkarok, fejlesztését, Hulmann Ferenc pedig a cég vezetését vállalta magára. Az első indíttatás az, mikor az ember fia nem elégedett, a meglévő nagynevű berendezések hangjával, és nem azért mert azok nem jók, hanem, mert egy kicsit másabbra vágyik. Ha érez magában annyi motivációt, hogy valami újat, vagy csak egy kicsit mást hozzon létre, akkor nem szabad tétlenkedni, meg kell alkotni azokat a berendezéseket, amik nekünk örömet okoznak, és reménykedni, hogy ezek a berendezések, mások tetszését is elnyerik.

Célunk, hogy összehozzuk azokat a magyar szakembereket, fejlesztőket, akik zenei filozófiájukban, és a használt technikákban egy kicsit eltérnek a megszokott technikáktól, és megoldásoktól. Első körben elektrosztatikus hangfalak, elektrosztatikus fejhallgatók, analóg lemezjátszók, hangkarok, és lemezjátszó kiegészítők fejlesztésével, és gyártásával foglalkozunk, de a későbbiekben más elektronikák is a gyártói palettára kerülnek.

Hulmann Ferenc

Paksi Csaba

Mikovity Zoltán

Filozófiánk

Hogy minél jobban megközelítsük a természetes zenei hangzást úgy, hogy az közben ne menjen a részletgazdagság, és az átlátható, és pontos térleképezés, zenei színpad kárára. Ez nem könnyű feladat, de nem lehetetlen. Meggyőződésünk, hogy, mivel sok szakember tapasztalatát, és tudását használjuk fel a fejlesztésnél, ez a zeneiség, és hallgathatóság, az audioNature termékek fő ismérve, és névjegye lesz.