Rólunk ( filozófiánk)

Cégünk, egy baráti társulás amely, két jó barát álmait hivatott megvalósítani. A közös hobbi, a zene szeretete hozott össze bennünket is, mint sok jó hifistát, kis hazánkban, de mi ennél egy kicsit többet akartunk, mint zenét hallgatni. A képlet adott, akkor mikor nem vagy elégedett a meglévő, és borsos áron megvásárolt hifi berendezések hangjával, akkor nincs más választás, magunknak kell azt létrehozni. Amikor ügy érzi az ember, hogy Ő, a meglévő berendezéseknél egy kicsivel jobbat, vagy csak másabbat tudna létrehozni, akkor azt meg kell tenni. Ettől lesz az ember több, és kiteljesültebb.

Paksi Csaba körülbelül 20 éve foglalkozik lemezjátszók
fejlesztésével, először az Analog Art lemezjátszók fejlesztésében vett részt, majd jött a Karma Audio, ami már teljes egészében más alapokra helyezi a hangzást, és ha lehet még magasabbra teszi a mércét. Ezek után született a döntés, hogy ezt a színvonalat lehet komolyan is venni, és Hullman Ferenc, mivel nem tudja elviselni, hogy a különböző tehetségek, csak úgy kihasználatlanul parlagon heverjenek, ezért létre hozta az audioNature High End berendezések fejlesztésére és gyártására szakosodott céget

.
Filozófiánk, a minél tökéletesebb zenei hangzás létrehozása, szobai körülmények között, úgy hogy az ne menjen a részlet gazdagság, és a tökéletes színpadi megjelenítés kárára.
Még egy fontos dolog, hogy cégünk igyekszik egybe gyűjteni a kiváló magyar szakemberek egy részét, és bekapcsolni őket a közös munkába, tehát valamilyen szinten, mint egy fejlesztői klub ként működni. Ha sikerül olyan komoly befektetőket találnunk, akik látnak fantáziát, és üzletet, elképzeléseinkben, akkor sok ügyes és tehetséges magyar konstruktőrnek, gyártónak tudunk egy kis segítséget nyújtani.

Hulmann Ferenc

Paksi Csaba

Filozófiánk

Hogy minél jobban megközelítsük a természetes zenei hangzást úgy, hogy az közben ne menjen a részletgazdagság, és az átlátható, és pontos térleképezés, zenei színpad kárára. Ez nem könnyű feladat, de nem lehetetlen. Meggyőződésünk, hogy, mivel sok szakember tapasztalatát, és tudását használjuk fel a fejlesztésnél, ez a zeneiség, és hallgathatóság, az audioNature termékek fő ismérve, és névjegye lesz.