Lemezjátszó futóművek

A fejlesztésüknél a legmodernebb rezgés csillapító anyagokat használjuk, mint a kerámia, karbon, Delrin, akril, egzotikus fa, Perunál, alumínium, és természetes gránit. Így minden gond nélkül tudunk merev vázas lemezjátszókat építeni, hiszen így nagyon tiszta, feszes basszus, nagy részletgazdagság, és nagyon gyors hang érhető el úgy hogy közben meg marad a zeneiség, a természetes emberi hang, és végre hallhatóvá válnak olyan részletek, mint az emberi tudás, és a csúcs hangszerek egyedi hangja. A zeneiséget, a kiváló anyagok kombinációja, és egy saját fejlesztésű, nagyon pontos egyenáramú meghajtás, valamint a világ egyik legjobb egyenáramú motorja biztosítják.

 

Modellek:

Avatar– a legkisebb modellünk, követi azt a letisztult modern formát ami már megszokott cégünktől. Technikai jellemzői, a nagyon precíz inverze csapágy, 30mm. akril tányér, saját fejlesztésű lineáris egyenáramú meghajtás, precíziós Premotec motorral, MDF lemezjátszó test, és speciális rezgés csillapító lábak.

Ez a modellünk az alapja minden lemezjátszónknak. zeneisége és természetes dinamikája azonnal lebilincseli hallgatóit, és elfeledteti velük, hogy a zenén kívül más is létezik.

Spirit – minden szempontból az Avatar nagytestvére, még komolyabb anyagok használata, mint a természetes gránit, a grafit, és kerámia betétes csapágy, a saját fejlesztésű 4Ball rezgéscsillapító rendszer, az 50mm. Delrin tányér, és természetesen a saját fejlesztésű lineáris meghajtás, már külön dobozban, premotec precíziós motorral.

 

Ez a modellünk a nagy testvére az Avatarnak. Mindent tud, amit a kisebbik testvér, de sokkal kifinomultabb, letisztultabb előadás módjával nyűgözi le hallgatóit.